Betonski izdelki Fattori

Betonski izdelki Fattori

by adminCategories Prodajni program, Uncategorized

Betonski izdelki  Fattori

Renomirana tovarna v srcu Padske nižine, regiji z velikimi mlečnimi kmetijami, s svojim dolgoletnim delovanjem na zahtevnem tržišču zagotavlja zanesljivost in kakovost svojih izdelkov.

Izbor izdelkov obsega najprej betonske rešetke raznih dimenzij tako za reje goveda in prašičev vseh kategorij kot tudi raznih panog kot je vzgoja gob in podono.

Tovarna ima edina v Italiji najsodobnejšo proizvodno linijo za rešetke s sušilno komoro.


Novi izdelek, rešetke Ibritek z gumi pohodnimi elementi omogoča živalim zanesljivo in prijazno pohodno površino.

Poleg rešetk pa proizvodni program obsega še elemente za namakanje polj, montažne elemente za hleve (krmilne pregrade, ležalne bokse…), koritaste silose in lagune za gnojevko.

4 thoughts on “Betonski izdelki Fattori”

 1. Franc Nunčič says:

  Zanimam se za velike armirano-betonske pregradne elemente 2m visoke za silos, potrebovali bi jih od 30-50 kom kakšna bi bila cena po komadu.

  1. Hvala za zanimanje.
   Sem vam poslal materiale po elektronski pošti.

 2. Iztok Remškar says:

  Pišem vam iz naslova Vojsko 8,1217 Vodice,zanima me montažni silos:Letos nameravamo postaviti podaljšek silosa k obstoječemu,zanimajo me elementi 170/250/1000 silos bomo podaljšali za 15 m torej potrebujemo 2×15 m skupne dolžine.Silos bo specifičen v tem ,da moramo ob spraznitvi silosa, eno steno demontirati in mora biti zato montažna.Ta prenos imamo teleskopski nakladač z močjo dviga 2,5 tone.

Comments are closed.


Back to Top